Image Va oferim o gama larga de servicii de catering, de la cele mai simple la cele mai sofisticate, pentru orice ocazii, evenimente festive, asiguram garantia unei inalte calitati gastronomice si estetice, dam dovada de flexibilitate in alcatuirea unor meniuri gustoase din bucataria traditionala, dar si din cea internationala si venim spre intampinarea dumneavoastra cu oferte speciale, toate acestea fiind furnizate de o echipa de profesionisti.

Suntem la dispozitia dumneavoastra atat pentru evenimente incepand cu 50 de persoane, cat si pentru servicii de catering cu livrare gratuita la sediul societatilor.

Toate produsele sunt proaspete, din materie prima de cea mai buna calitate.

Program zilnic de Luni pana Duminica. Painea si tacamurile sunt incluse in pret, livrarea se face in ambalaje de unica folosinta iar transportul la destinatie este asigurat. Comenzile zilnice se fac inainte cu o zi, pana la ora 18:00, iar pentru ziua in curs pana la ora 10:00. Comenzile pentru saptamana urmatoare se primesc prin e-mail, telefon sau FAX pana in ziua de vineri la ora 18:00.

Contact

0724384009 - Mihai Chivereanu

0729005401 - Ramona Chivereanu