Evenimente

Image Restaurantul Oscar acopera o gama diversificata de evenimente. Ne adresam tuturor celor care doresc servicii de calitate, o atmosfera imbietoare, cu un decor interior placut, pregatit special pentru fiecare eveniment. Cautam sa lasam o amprenta personalizata pentru ca dumneavoastra sa va bucurati din plin de o nunta de vis, sau de o petrecere reusita.

Momentele importante din viata dumneavostra le puteti petrece alaturi de noi. La restaurant Oscar se pot organiza evenimente de aproximativ 260 de persoane avand la dispozitie ambele sali de care dispune restaurantul, cu capacitate de 90, respectiv 170 de locuri. Experienta personalului dar si lunga serie de evenimente reusite ne recomanda pentru orice gen de eveniment: nunti, botezuri, cununi, aniversari, banchete, petreceri de orice fel. Pentru botezuri asiguram camera copil gratuit.

Avem pregatite pentru fiecare tip de eveniment cate un set de meniuri care se pot adapta si personaliza in functie de cerintele dumneavoastra. Fiind mai mult decat un restaurant, Oscar va aduce bucataria romaneasca traditionala printr-o gama diversificata de retete savuroase , fiind locul ideal pentru sarbatorirea evenimentelor importante din viata dumneavoastra... Atat bauturile, atent selectate pentru a satisface chiar si cele mai rafinate gusturi, cat si serviciile oferite, va vor fi puse la dispozitie de un personal calificat.

Acestea sunt doar cateva argumente pentru care a alege sa petreceti alaturi de noi, orice eveniment din viata dumneavoastra. Va garantam reusita evenimentului organizat si va asteptam sa petreceti clipe minunate alaturi de noi.

Daca doriti sa petreceti momente minunate intr-o ambianta calda si plina de bunadispozitie, va invitam sa ne contactati. Image

Pachetul complet incepe de la 110 lei(incluzand bauturile alcoolice si racoritoare).

Aranjamentul salii este gratuit si cuprinde : huse si funde scaune, naproane mese, balon jumbo, fusta prezidiu, decor si aranjament floral prezidiu, pahare miri.